Dostava paketa

Brza i sigurna dostava
frenum.hr dostavlja proizvode i usluge na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi na cijelom području dostave.

Uvjeti dostave
Dostava se vrši do primatelja pošiljke. Dostava se vrši našom vlastiotom dostavom ili putem prijevozničke tvrtke (GLS) koja obavlja usluge transporta. U suradnji sa prijevozničkom tvrtkom, Frenum nudi pouzdanu i fleksibilnu uslugu dostave do krajnjeg primatelja. Tehnika dostave do krajnjeg primatelja se vrši u sljedećim koracima:
  • Rano obavještavanje primatelja paketa o dostavi putem e-maila ili sms-a
  • Putem linka dobivenog u e-mail ili sms obavijesti, primateljima je na raspolaganju širok izbor opcija za dostavu paketa, čak i prije prvog pokušaja isporuke.
  • Tri pokušaja dostave.
Dostupnost dodatnih opcija dostave prije samog slanja pošiljke ili nakon prvog neuspjelog pokušaja dostave:
  • Dostava na izvornu adresu, ali na određeni datum.
  • Dostava na drugu adresu.
  • Dostava i odlaganje paketa na određenom mjestu bez dokaza o isporuci (POD)
  • Odbijanje preuzimanja paketa.

Dostava na području Vrbovec, Križevci i Bjelovar je besplatna, potreban minimalan iznos naručene robe je 14,00 € .Dostava izvan navedenih lokacja je besplatna za sve narudžbe iznad 160 €. Za naručenu robu u iznosu manjem od 160 €, dostava se naplaćuje prema težini paketa.

Cijena dostave za paket od 0-10 kilograma je 4,65 €
Cijena dostave za paket od 10-20 kilograma je 6,50 €
Cijena dostave za paket od 20-30 kilograma je 7,96 €
Cijena dostave za paket od 30-40 kilograma je 9,29 €

 

Također prije same naplate u košarici imate mogućnost prikaza cijene dostave pomoću automatskog kalkulatora.

Prijevoznička tvrtka (GLS) dostavlja proizvode ili usluge u roku od maksimalno 48 sati od preuzimanja pošiljke u skladištu frenum.hr (ne računajući vikende i praznike). Iznimka su otoci gdje se dostava vrši u roku od maksimalno 72 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu frenum.hr.


Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.