Način i sigurnost plaćanja

NAČINI PLAĆANJA

Cijena je ista za sve oblike plaćanja!

Web trgovina frenum.hr vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta:

- Debitnom karticom tekućeg računa - Maestro
- Kreditnim karticama: Maestro, MasterCard, Visa
- Gotovinom (po primitku pošiljke)

Plaćanje na rate je moguće s karticama Zagrebačke banke (do 24 rate) i karticama PBZ-a (do 6 rata).

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama:
Visa, MasterCard, Maestro i Visa Premium.

      

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.
Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem):
Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. 
Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja bit će izvršena u eurima (€). Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.
Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

IZJAVA O PRIKAZU VALUTE
Sve cijene na web shopu frenum.hr su izražene u eurima (€).

 

Sigurnost plaćanja

frenum.hr se pridržava svih zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca.

Upućuju se Kupci da pažljivo pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka.

Pristupanjem ili uporabom internetske stranice frenum.hr, Kupac potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe frenum.hr internetske stranice.

Frenum d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi se provela sigurna provjera autentičnosti Kupca koji pristupa na frenum.hr Internet stranicu. Kada se Kupac uključi u određene aktivnosti na frenum.hr Internetskoj stranici, kao što su otvaranje korisničkog računa, naručivanje proizvoda ili usluga, ispunjavanje anketa, objavljivanje komentara, slanje povratnih informacija, Frenum d.o.o. će od Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, datum rođenja, OIB i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju.

Svi osobni podaci obrađeni na Internet stranici frenum.hr automatski se brišu šest mjeseci nakon što Kupac prestane biti registrirani kupac Internet stranice frenum.hr

Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca i Frenum d.o.o. odvija sigurnim protokolom.

Kupac može promijeniti bilo koji od svojih osobnih podataka i slanjem e-mail poruke na frenum@frenum.hr. U toj e-mail poruci Kupac treba navesti svoje ime i prezime, adresu i e-mail adresu, te koje informacije želi nadopuniti/promijeniti.

Kao uvjet kupnje proizvoda i usluga na Internet stranici frenum.hr, Frenum d.o.o. traži privolu Kupca da dozvoljava aktivaciju procesa u kojem će njegovi osobni podaci (adresa, broj kartice) prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama biti pohranjeni kod CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. 
Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost 
on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.
Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za
obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za 
on-line plaćanje.
Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj
sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Frenum d.o.o. ni u jednom trenutku ne raspolaže tim podacima. 

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu frenum@frenum.hr.